December 2011

Den 7 december fick jag reda på att jag vann #1DToNo1 tävlingen som Sony Music fixade. Jag vann en resa till London, konsertbiljetter, och att träffa killarna. Jag får även ta med en vän och jag tar självklart med Mirella. När jag fick reda på att jag vann så brast jag ut i tårar, jag har aldrig varit lyckligare, men då, då såg jag att min bästa vän Mathilda också hade vunnit! Så nu ska vi iväg till London tillsammans! Ser fram emot det!

Jag rensade lite bland mina 1D saker...

Skolan slutade...

(Bild tagen av Linn) Jag och Linn skaffades oss ett par Coldplay biljetter!!!!

Det blev julafton. Och våra tomtar hade inga byxor... Men det är normalt i min släkt.

Det blev julafton nummer 2.

Och nu sitter vi här idag, sista dagen på året.

November 2011

Myset på donken kom tillbaka ett litet tag.

Veronica fyllde år (även Emelie) men Alice & Veronica bakade en god/äcklig tårta, haha!

Min födelsedag inträffade och jag fick en aning godare tårta

Den 23 kom trehandsignerade album i min brevlåda. Någon vecka efter fick vi även reda på att Sverige är det första och enda landet som har fått killarna till nummer 1! Och de var väldigt glada över detta! Även vi svenska fans.

Oktober 2011

I början av Oktober träffade jag mina fina killar igen. Även mina underbara tjejer. Vi sov på gatan från klockan halv 1 på natten kanske och hade jävligt kul. Sen när hela kaoset bröt ut så fick ingen av oss armband. Men tillsist kom vi in och vi kom med i One Direction dokumentär så ångrar inget direkt. + En massa saker hände när vi träffade killarna och det var underbart.


Det var även skolfotografering och skolan fortsatte som vanligt....

Jag hoppade över min första lektion den 19 för då var det första spelningen av killarnas andra singel 'Gotta Be You'. Jag fick även ett samtal från Cher Lloyd och hennes autograf! Tack till Cajsa för det!

Mina fina vänner från Stockholm hade en twitcam och det fick mig att sakna dem ännu mer än vad jag redan gör/gjorde.

September 2011

'What Makes You Beautiful' släpptes officiellt. Även 'Na Na Na'.


Jag, Alice, mamma och pappa åkte på en spontan helg i Göteborg. Där vi gick på Liseberg, jag & alice levde livet på hotellet, vi träffade Mathilda och jag fick massa 1D tidningar.

Det blev mys hemma hos Veronica med Alice, Amanda och Erika.

Jag fick reda på att One Direction skulle komma så jag åkte självklart upp till mina underbar vänner i Stockholm. Jag, Amanda, Mathilda, Emmelie, Rebecka och Helena hade en twitcam lite sent sådär på kvällen när alla hade samlats. Fina minnen. Och själv så sov jag hos Amanda, skönare familj får man leta efter asså!

Augusti 2011

I Augusti blev det nattbad och massa mys!

Alice och Veronica skulle överraska Erika eftersom hon hade fyllt år men det blev en överraskning för mig också.


Jag åkte till Gotland ännu en gång för att hälsa på systersonen.

Och skolan började igen. Dags för andra året på gymnasiet.

Det var även första spelningen av 'What Makes You Beautiful'.

Juli 2011

Många dagar och kvällar spenderades i sysslingarnas pool utanför staden, bort från allt. Underbart.


Det blev en tur till ölandsdjurpark med systerson, brorson familjen, även släkten från Gotland.


Det var latitud 57 med trevliga människor och hela staden typ.




Jag och min fina bästa vän Alice åkte upp till Stockholm för jag hade fått reda på att One Direction hade kommit igen. Mathilda tog även kontakt med oss. Så jag, A och M bodde tillsammans i typ en vecka och hade skit kul. Vi träffade killarna, vi träffade även vårat "1D crew" för första gången. Rebecka, Amanda, Helena, Emmelie. Nu efter 5 snart 6 månader är de mina bästa vännner! Men jag hade grymt kul under dessa dagar i Juli.

Juni 2011

Det blev en massa härliga sommarkvällar med härliga människor.




Jag träffade One Direction för första gången i mitt liv. Jag har aldrig varit lyckligare. Jag kommer fortfarande ihåg känslan jag hade efter. Jag träffade även Mathilda för första gången och idag är hon en av mina bästa vänner. Även träffade jag Savan Kotecha.



Skolan slutade. Mitt första år i gymnasiet var slut. Jag överlevde. Det firades med Linn och en glass! Senare blev det att sällskapa med några tjejer i klassen hemma hos Hilda.


Jag hamnade på Gotland med Mamma, Sara och Berit.

Midsommar firades med fina vänner och avslutades med att äta panpizza mitt i natten!

Maj 2011

Jag och käraste Andy var ute och gick mycket i maj.



Jag var i turkiet samtidigt som One Direction var i Stockholm...

Rensade bland alla mina ringar och i maj hade jag runt 150st... Just nu ligger jag väl på 200st, haha!

April 2011

Det var tivoli i stan!


Jag, Niklas, Andy och Zinajda, spenderar mycket tid på donken...

Jag gillade alla xfactor deltagarna på facebook förutom 1D för dem hade jag redan gillat, haha.


Mars 2011

Jag, Lejla, Linn och Veronica, kämpade på med matten... Haha!


Jag fick en ny dator = den jag använder idag.

Jag var även i Göteborg och köpte min lila One Piece.

Jag och min syssling hade tydligen väldigt kul...

Februari 2011

Jag blev mer och mer förälskad i One Direction.



Och min namnsdag firades...

Hade ingen bild från feb, men jag och veronica hade myskväll som jag alltid kommer minnas.

Det var även i februari Veronica skrev detta till mig.

Januari 2011

Jag åkte till fjällen med familjen.

Jag blev riktigt bra vän med Linn och Emelie.


Och såhär avslutar vi januari.

before i die 4


ett finger

Haj. Jag har inte lyft ett finger idag och mår fortfarande så jävla illa. Låt mig spy eller något? Har sett en massa "chick flicks! filmer hela dagen och ska nog fortsätta med det hela natten eftersom Dagmar tar oss med strom ikväll, verkar det som. Jag är så jävla trött men en positiv sak är att det är bara 26 dagar kvar till jag drar till London! Dör... Haha! Vi hörs!

before i die 3


Klockrent!

Så här ser det ut på facebook, tänk när vi ska umgås i London, hur kommer det sluta? Det blir en spännande upplevelse! Och nu förväntar jag mig en rosa enhörning av Sony Music/ Nina.... Haha!

before i die 2


Mer information!

Idag har jag fått lite mer information om London resan! Jag dör av glädje.. Spricker av lycka. Och ni kan resten typ. Jag har fått reda på vilket hotell vi ska bo på! Kommer leva på hotellet i två dagar istället. Det är centralt och ser underbart ut! Så här står det om hotellet: "Det är ett femstjärnigt hotell som ligger i hjärtat av London och nära Kensington Palace Royal Albert Hall och Kensington Gardens. I närheten finns även London Natural History Museum och Hyde Park." OCH DE HAR GRATIS INTERNET. Ska gå och gråta lite för jag är för glad...! Lite mer information, tydligen har One Direction, Cher Lloyd och Justin Bieber bott där! Vi kommer leva kändislivet! Haha!
Så här ser en del av mitt mail ut från hotellet... "Dear Ms Holtmer Agren".

TRETTIOFYRA DAGAR KVAR

Jag har inte fattat det ännu! Det är bara 34 dagar kvar nu! Mirella har bokat allt, mina föräldrar har bokat allt och det är BARA 34 DAGAR KVAR. Jag är så glad. Mållös. Har verkligen inga ord kvar. Allt är som en stor fet dröm, en dröm som blev sann. Jag ska åka till London med Mirella. Vi ska gå på One Directions konsert och vi ska träffa dem! Så galet! Har pratat med både Mathilda och Mirella nu ett tag och har stor gråtit. Vi kommer få underbara minnen efter detta. Sen så ska vi ju filma precis allt och göra en mini film av det. Jag spricker snart av glädje, seriöst. Tack Sony Music för att ni gör att en av mina drömmar blir sann.

before i die


DET ÄR PÅ RIKTIGT

Nu börjar det komma till mig som en våg. Det händer på riktigt... Mamma bokar hotell i Stockholm, Mirella bokar flyg till Stockholm, jag dör. Det händer faktiskt på riktigt. JAG SKA TILL LONDON OCH TRÄFFA ONE DIRECTION. Måste nog ta och nypa mig i armen eller något. Jag ska ut och springa i snö vädret av lycka eller något! Allt är så overkligt. Men det händer... Det är sant! Det är inga önsketankar längre utan det händer faktiskt.

godnatt världen

Jag går nu och lägger mig med ett leende på läpparna. Måste bara påpeka att denna tävlingen var verkligen vad jag behövde, en vändpunkt här i livet. Det fick mig att inse att jag är bara 17 år gammal och har hela livet framför mig. Varför ska jag sitta och vara ledsen? Tävlingen fick mig att inse att om man ler och skrattar oftare mår man mycket bättre. Jag har ingen aning om hur jag ska kunna tacka Sony Music för detta. Jag är så otroligt glad. Detta blev min lifesaver. Så galet glad verkligen. Men vi hörs imorgon för nu tar jag och släcker min lampa. Vi ses imorgon 12/12 - 40 dagar kvar.
I’m not lucky, I’m blessed.

41 dagar kvar

Jag har börjat räkna ner tills den 22 januari! Jag spricker snart! Det är BARA 41 dagar kvar! Åh! Jag är så glad. Det känns att jag lever i en liten dröm. Allt är bara så sjukt overkligt. Jag och Mirella pratar inte om något annant än 22 januari just nu. Vi kommer få träffas för första gången, vi kommer träffa våra otroligt fina killar, vi ska gå på deras konsert! Galet!!!! Vi är så lyckliga. Det är nästan som att det är mer som önsketankar, men det händer faktiskt!
DET ÄR VÅRAN TUR MIRELLA. VÅRAN TUR ATT TRÄFFAS.

Världens lyckligaste!

Jag är så glad! Kollar igenom alla mail från Sony Music och blir helt sprallig i hela kroppen! Skulle kunna springa fem varv runt Oskarshamn. Vi fick reda på att våra flygbiljetter är bokade! DE ÄR BOKADE. Jag spricker av glädje snart. Har även pratat en massa med Mirella, Mathilda och min familj. Detta kommer bli en sån sjukt häftig och underbar upplevelse! Har inte ens ord för det. Sen en annan bra sak är att jag ÄNTLIGEN ska få träffa Mirella. Efter 4 år som bästa vänner. (För er som inte vet berättelsen mellan mig och Mirella så får ni en snabb version av det hela här: Jag och Mirella började prata genom FRIDA.se eftersom vi båda var hardcore Jonas Brothers fans vid den tiden. Vi är fortfarande fans men inte lika mycket. Vi höll kontakten på msn med varandra, vi pratar nog varje dag, camar osv. Vi blev bästa vänner. Sen i oktober 2010 länkade hon en video på One Direction och vi båda föll pladask! Så sen dess har vi starkt våran relation tack vare killarna. Så Mirella var mitt första val att ta med mig på denna resa. Hon visade mig 1D och detta blir första gången vi träffas som sagt.) Iallafall, jag har pratat en massa med mamma och pappa och de är så sjukt glada för min skull och det känns så bra att veta det. De ska nog skjutsa upp mig till Stockholm när det är dags att åka och sen stanna i Stockholm tills jag kommer hem igen! Vilka underbara föräldrar jag har va? Men nu ska jag gå ut och skrika av min lycka lite!
En del av mitt mail. IIIIPPHHH.

Svar!

Maria: Vem ska du ta med dig?
Svar: Jag ska ta med mig Mirella! Hon visade mig One Direction och gjorde att jag blev ett fan. Vi har även känt varandra i 3-4 år nu men aldrig träffats så detta blir verkligen speciellt för oss!
Mysan: Hur känner du hon Mathilda redan?
Svar: Vi började prata på twitter osv. Sen när One Direction kom i Juni så träffades vi för första gången. Efter det har vi hållt kontakten för vi passar väldigt bra med varandra. Vi bestämde oss för att bo tillsammans i Stockholm i Juli när killarna var här, då fick vi ännu bättre kontakt. Sedan träffade jag henne i Göteborg en gång och nu senaste gången i Oktober när killarna var här. Hon har verkligen blivit en av mina bästa kompisar, så det ska bli sjukt kul att uppleva detta med henne!
Anonym: Du förtjänade inte att vinna. Du har träffat killarna, kunde du inte gett någon annan en chans?
Svar: Nu vet jag din åsikt, men för att vara ärlig ser jag inte meningen med att jag inte förtjänade detta för att jag redan träffat dem. Om du inte läst min motivering så lägger jag ner hjärta och själ på pojkarna och jag har spenderat riktigt mycket med pengar för att ta mig upp till Stockholm för att träffa dem.
Moa: Jag vann inget men är så glad att du vann! Du måste ta massa kort så vi får se allt! Puss och kram.
Svar: Detta var ingen fråga men tänker svara med TACK och jag ska självklart ta massa kort! Kram.
Jenny: Är sjukt glad att de var en trevlig och snäll person som vann och inte nån elak bitch. För då hade jag seriöst dampat sönder haha. Men hälsa killarna från oss andra svenska Directioners, kram.
Svar: Detta var inte heller direkt en fråga men tänker endån svara! Tack för att du tycker jag är trevlig och snäll! Alltid kul att få höra det. Och det är väl klart att jag ska hälsa från alla svenska Directioners! Kram!
Alice: Har du träffat killarna förut?? :) Kram kram!
Svar: Ja, jag har träffat killarna förut. Idag är det faktiskt exakt sex månader sedan jag träffade dem för första gången! Så har träffat dem i Juni, Juli och Oktober. Kram på dig.
Klara: Vad är din twitter? Följer någon av killarna dig? Har de tweetat? xx
Svar: På twitter heter jag @euelina_h och Liam har tweetat, tyvärr följer ingen av killarna mig.
Anonym: Kommer du på något sätt uppdatera oss andra om resan? x
Svar: Vi tjejer som vann fick ett förslag av en på twitter att vi borde filma allt och visa för alla andra så vi ska nog köra på den idén! :)
Olivia: Du måste hälsa från oss svenska fans i Sverige!!!! :D
Svar: SJÄLVKLART!
Felicia: Hur mycket information har ni fått från Sony än så länge?? xx
Svar: Vi har fått reda på lite smått och gott! Exempel: Vi kommer känns oss speciella och utvalda på konserten, sen att Sony har bokat flyg idag till oss! Är så galet peppad på detta!
Claudia: Grattis! du måste hälsa från oss i sverige!vad gjorde du när du fick reda på att just du hade vunnit? grattis:D
Svar: Tusen tack! Och jadå, jag ska hälsa!! Jag brast ut i tårar och skrek på mamma! Riktig rolig reaktion! Önskade att någon hade filmat!
Anonym: Vad har du fått för information hittills om hela resan, konserten osv? Har ni fått veta boende och sånnt? Åker ni tillsammans alla vinnare? :)
Svar: Som jag sa innan, vi har fått reda på att vi har bokat flyg och kommer känna oss "speciella & utvalda" på konserten även att vi kommer vara där i två dagar! Inget om boendet än så länge. Vi vinnare + vänner + Sony Music 1D crew kommer åka tillsammans från Arlanda.
Sofie: Vad ska du säga till killarna? Kommer du inte vara nervös? Det skulle jag varit, hhiihhihi :D x
Svar: Jag har ingen aning om vad jag ska säga! Förmodligen hur tacksam jag är över att få träffa dem och hur duktiga de är på att sjunga och tack för att de har förändrat mitt liv på ett bra sätt! Och jag kommer nog vara skit nervös!
Tilda: Åker ni med föräldrar eller själv eller vilka ska med? :)
Svar: Vi som vunnit har med sig varsin kompis och vi åker med ett par från Sony Music.
Hanna: När blev du ett fan av One Direction????? :):)
Svar: Jag blev ett fan i Oktober 2010!
Malin: 1. Vem av killarna är din absoluta favorit? 2. Hur har du hanterat allt hat? 3. Hur reagerade du när du såg att du hade vunnit? Alltså började hjärtat dunka snabbare, skrek du? (; / STORT GRATTIS IGEN GUMMAN! ♥
Svar: TACK! 1. Åh, jag hatar denna fråga. Alla är speciella på sitt egna sätt men om jag måste välja så säger jag nog Harry eller Niall. 2. Jag försöker att ignonera det mesta. Och berättar för mig själv att de flesta är nog bara avundsjuka. 3. Mitt hjärta stannade tror jag! Jag började skrika galet på mamma och hon frågade "Vad är det nu för spindel på rummet?"... Sen så brast jag ut i tårar och skrek att jag har vunnit en resa till London, men ficki nte ut att jag skulle få träffa One Direction utan hon sprang in till mig och fick läsa allt själv. Hela onsdags kvällen satt jag sedan i chock och sa tack till alla som grattat mig!
Linn: Är så sjukt stolt, glad och excited för din skull! Kan fortfarande inte fatta att du vann! Det enda kravet jag har för att jag ska kunna släppa iväg dig till london är: 1. Fota ALLT. 2. Lova att ge Niall mitt nummer haha. 3. SÄG FÖR FAN TILL DEM HUR MYCKET DE BETYDER! Du ångrar dig annars.
Svar: Hej hej Linn! Jag kan inte heller fatta att jag har vunnit!! 1. Jag kommer fota precis ALLT. 2. Jadå, ska ge Niall ditt nummer ;) 3. Jag kommer definitivt berätta hur mycket dem betyder för mig!
Fanny: Skulle du kunna vara suuuper gullig och hälsa Niall från mig? :D
Svar: Nöjet är på min sida! Ska absolut hälsa honom från dig Fanny.
K.BRY: Du kan inte ha sovit på gatan för att se dom! Din jävla luffare!
Svar: Jo, jag sov på gatan på B1DTM-event. Och lyckades inte få ett armband.
Ebba: Ha den bästa tiden i ditt liv i London!
Svar: Det ska jag verkligen ha!
Emelie Källman: Jag är sjukt avundsjuk men hälsa killarna från alla svenska directioners så blir det bättre! Grattis :D
Svar: Jag ska hälsa killarna med glädje! Och tack!
Linnea Österberg: Hoppas du får det super bäst i england och hälsa världens bästa killar från mig :D Puss på dig!
Svar: Jag kommer att ha det SUPER BÄST i London! Och jag ska hälsa dem! :)
Sen har jag fått in hur många grattis som helst så vill bara säga TUSEN TACK till alla som skrev en kommentar med grattis! Även alla ni som sa att jag förtjänar detta och att motiveringen var bra! Ni är så underbara! Om jag får chansen att träffa er någon gång så kommer jag krama sönder er! :) Och tack för alla frågor.

NYHET!

Jag tänkte bara säga att jag kommer hålla ALLA uppdatera under de senaste veckorna om vad som händer... Vad vi får för mail från Sony Music, vad vi blir uppdaterade om osv. Jag tänker berätta för er hur jag känner och jag ska även skapa en hel ny kategori som förmodligen kommer heta 'The Ultimate Swedish fan' eller något likanande. Eller så lägger jag i kategorin 'One Direction'! Jag vill verkligen dela med mig av denna dröm/upplevelse/resa till alla som vill höra om den. Jag vill att fler av er ska ta del. Detta är en resa som alla svenska Directioners förtjänar att uppleva! Så kom till min blogg daligen för att bli uppdaterade om denna underbara resa! :)

good life

Såååå. Nu kommer jag har igen. Tänker svara på alla kommentarer osv imorgon för orkar inte nu på kvällen! Har haft fullt upp redan! Haha. Åkte också på en tweetlimit, lagom kul. Så tänkte bara uppdatera lite gulligt sådär, och hoppas ni alla mår lika bra som jag gör just nu! Det är så gaaaaaaaaalet att jag vann! Går in på onedirectionmusic.com/se hela tiden! Blir lika glad varje gång jag ser mitt namn. Allt är som en stor dröm! Och det bästa med resan är att jag kommer få uppleva den med tre av mina bästa vänner sen + två som jag säkert kommer bli skit bra vän med! SÅ GALET. Jag kan verkligen inte beskriva min lycka. Det går inte beskrivas i ord. Smsar Mathilda (som också är en av vinnarna) hela tiden. Vi ska till London. Vi ska se One Direction på deras konsert. Vi ska få träffa killarna! Detta betyder så mycket för mig. Och åh. Så jävla glad!
Så overkligt att se mitt egna namn på listan. 3 utav tusen.

jag vann

Hejsan! Jag är så sjukt lycklig just nu! Jag finner inga ord! Jag vann.. Jag vann en resa till London. En resa för att se One Directions konsert. Så jävla galet! Är verkligen i chock! Men har sett flera stycken "hat tweets" även fler stycken tweets om att ni skulle vilja läsa vinnaren motivering osv... Så tänkte faktiskt lägga upp den här på bloggen så ni kan få läsa! Körde innan att folk skulle adda mig på facebook men ångrade det nu när jag upptäckte vilket jobb det blev! Haha :) Men här kommer min motivering och jag hoppas att jag inte råkat "såra" någon genom att vinna eller så. Hemskt ledsen i sånna fall! Och vill också säga att jag har inte träffat killarna 3980232 gånger och jag hade inte turné biljetter innan!

"Detta är min egna motivering. Jag tänker inte dra till med några lögner, påhittade saker eller något speciellt kul. Jag tänker skriva från hjärtat och hoppas på det bästa.

 

Varför är jag det ultimata svenska fanet?

 

Jag är inte bättre än någon annan men jag tycker jag är det ultimata fanet för att jag hjälper andra med att träffa killarna. För jag har spenderat sammanlagt över 30 timmar på en buss varje gång jag åkt upp till Stockholm för att träffa de, bara för att få se en liten bit av killarna. För jag har sovit på gatan för att träffa de. För jag har fått skäll av mamma på grund av min höga telefonräkning, eftersom jag har ringt upp personer så de har fått prata med killarna, för de kunde inte ta sig dit. För jag har spenderat varenda liten peng jag har på killarna, deras nya album, böckerna, singlarna, bussresor, hotell och en massa andra saker. Även så la jag ner hjärta och själ på B1DTM event och på denna tävling.

Jag tycker att jag är det ultimata fanet för jag driver Sveriges största och första update twitter för killarna. Där jag meddelar alla vart killarna är, vad de gör och håller koll på de åt de flesta svenska fansen. Där jag även hjälper andra fan från Sverige att träffa de. Jag försöker se till att alla får sin chans att träffa killarna.

Jag har varit ett fan av killarna i över ett år nu. Jag vet inte riktigt varför jag blev så förälskad som jag blev. Först så såg jag bara deras utseende, vilket var/är ett stort +, men efter att ha sett en massa videos på youtube så blev jag helt kär i deras personligheter, de fick mig att le på ett speciellt sätt. De betyder verkligen allt för mig och dessa fem killar har hjälpt mig i många situationer. Varje gång jag såg de på internet genom livelänkar eller på youtube var jag i min egna lilla värld. Ingen kunde skada mig för jag visste att "mina" killar fanns vid min sida. Det skulle betyda mer än något annat om jag fick denna chans att se de live, på deras första egna turné. Och att få träffa de på m&G skulle vara helt otroligt. För jag skulle vilja säga tack till killarna, vilja få en chans att säga hur underbara och fantastiska de är, hur de har förändrat mitt liv på ett bra sätt, hur otroligt duktiga de är på scenen. Och detta är nog min enda chans, för allt jag vill säga till Niall, Harry, Zayn, Liam och Louis är tack. (Och krama de självklart!! Haha!)

Om jag vann vet jag precis vem jag skulle ta med mig. Jag har allt planerat i huvudet, hur perfekt allt skulle bli. Jag skulle ta med min bästa vän eftersom det var hon som visade One Direction för mig, utan henne skulle jag nog inte ens skriva detta...

Så vad gör detta egentligen mig till ett ultimat fan, vet jag inte riktigt. Men jag tror jag är ett ultimat fan eftersom jag spenderar väldigt mycket tid av mitt liv "på" One Direction. Det är inget jag har valt, det har blivit av sig självt (men jag ångrar inte en sekund av det). Men jag tror jag vet varför, varför jag är så arrangerad i killarna. Det är nog för de har som sagt förändrat mitt liv på ett väldigt bra sätt, de har fått mig att le och skratta i situationer jag har mått dåligt och de har fått mig att börja tro på mig själv.

Så att sammanfatta allt i en mening... Jag är det ultimata fanet för jag lägger en stor del av mitt liv på killarna, jag hjälper andra fans att träffa de, jag spenderar lite för mycket pengar på alla deras saker och så skulle detta bli en helt sjukt underbar, fantastik upplevelse med min bästa vän om jag vann.

Nu kommer jag väl sitta hemma och hålla mina tummar om att ett email ska trilla ner i min mailbox som lyder "du har vunnit"... Haha!"

Så, det var den! Hoppas resten av er kommer ha en underbar kväll! Puss på er!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus