"Hon fick träffa sina idoler i London."

(Jag förkortade rubriken en aning men tänkte berätta om min intervju med tidningen.) Här får ni hela intervjun:
"Det kan löna sig att delta i tävlingar där biljetter till konserter ligger i potten. Det kan Evelina, 17år, intyga. För en tid sedan deltog hon i Sony Musics tävling där biljetterna lottades ut till det brittiska bandet One Directions konsert i London. Evelina drog vinstlotten och tilldelades två biljetter till konserten som ägde rum i London i söndags. Resan dit och en övernattning ingick också i priset. -Det blev en fantastisk upplevelse. Konserten var helt magisk, säger Evelina när hon berättar hur det var att se sina idoler live. Nu ingick inte bara biljetter i priset. Evelina och henne kompis Mirella fick dessutom träffa sina idoler. -Vi hann och prata en stund medan vi fick deras autografer. Det roliga var också att vi fick ta massa egna bilder. För Evelina blev också resan speciell av ett annat skäl eftersom det var första gången hon träffade Mirella. -Vi började prata via nätet för ett par år sedan och har hållit kontakten sedan dess. När jag vann biljetterna bestämde jag mig också för att hon skulle få följa med, säger hon."
Sen är det en bild på mig och Harry och under bilden står det: "Evelina tillsammans med Harry Styles, en av medlemmarna i gruppen One Direction som Evelina fick träffa i samband med konserten i London i söndags."
Sedan finns det även en fakta ruta där det står såhär: "One Direction - One Direction är ett brittiskt-irländskt pojkband. De kom trea i den sjunde säsongen av tv-serien The X Factor. Efter X Factor undertecknade gruppen ett skivkontrakt. Debutsingeln "What Makes You Beautiful" släpptes den 11 september 2011 och kom på första plats på den brittiska singellistan."
Jag ska snart skaffa mig en ram sen ska jag rama in min fina artikel om mig själv och killarna! Tidningen som jag var med i heter Oskarshamns-Tidningen / Barometern. Och artikeln finns i tidning nr 22, fredagen den 27 januari 2012!



Svar om londonresan och killarna!

Från anonym: snälla kan du svara, hur lång är du och hur långa tror du killarna var ungefär? :)
Från anonym: Hur långa är killarna? ^^
Svar: Killarna är faktiskt ganska långa! Jag är 180 och både Harry och Liam är längre än mig! De kan nog ligga runt 183+ medans Zayn är nog runt 180. Louis och Niall ligger nog runt 176-179. Det var bara ungefär hur långa killarna var. Har inga korrekta mått direkt! Haha!
Från Izza: Vilken tidning kommer du vara med i? :D
Svar: Jag var med i OT/barometern, lokaltidning.
Från Ida: alltså jag kan inte beskiva hur mycket jag skulle vilja vara dig just nu, alltså åhhh. du borde vara världens lyckligaste människa just nu!
Svar: Jag vet att detta var ingen fråga men vill svara på alla kommentarer iallafall! Jag är världens lyckligaste människa!!
Från anonym: Vem är din favorit i bandet? Hur lång var konserten? Kan du berätta lite mer om vad ni prata om med 1D, vad sa ni, vad svara dem osv...? :) Jag dooooog när du berätta om the Zarry moment, beskriv Zaaaayn oxå lite mer, vad gjorde han mer?
Svar: Min favorit... Hmm.. Har aldrig haft någon favorit men om jag måste välja så svarar jag alltid antingen Harry eller Niall. Insläppet började vid 19.00 och vi var nog på tunnelbanan vid 23.30. Så jag skulle säga runt två och en halvtimme eftersom det var både köande och förband. :) Jag pratade ganska mycket med Zayn, Louis och Liam. Louis och jag diskuterade lite om min forever young bok. Haha! Eftersom den är nästan helt sönder... Med Zayn snackade jag lite om Sverige och deras turné. Sen med Liam om hur vi fick träffa dem backstage. Sen var jag halvt med när Liam och Mirella pratade lite, och tjuvlyssnade även på Harry och Mirellas samtal. Zayn... En sådan himla fin människa asså! Vi tog två bilder eftersom första blev suddig och han var faktiskt helt underbar! Vi pratade som sagt om deras turné osv. Skön, helt underbar och trevlig grabb. :)
Från Carina: Pussade någon av killarna dig??? :)
Svar: Haha ja faktiskt! Men inga kort på det. Men Liam, Harry och Zayn! Det var mer som i hälsningen men iallafall!
Från Jessica: var det ngn tävling ni vann till london ? :) eller sparade ni pengar själv till en 1D konsär i london , är själv så ett sjukt stort fan men kommer säkert aldrig ha chansen att se dom då jag bor typ över 80 mil från stockholm också :/
Svar: Vi vann en tävling! Själv trodde jag samma sak men se vad som hände. Och när killarna var i Stockholm så satte jag mig på en buss hur eller hur! Så forsätt drömma! Snart är det din tur. :)
Från Moa: Vem pratade du mest med av killarna? vem är snällast i verkligheten? vem är din favorit? xx
Svar: Jag pratade nog mest med Zayn. Alla killarna är nog lika snälla och underbara!! Om jag måste välja så Harry eller Niall.
Från Sofia: vem gav bäst kramar?? om du kramade de vill säga...:)
Svar: Jag kramade alla av dem! Men måste nog säga att den som ger bäst kramar är nog Louis, Niall eller Liam.
Från Lovisa: Hejsan, jättebra blogg! Jag undrar bara om du vet om one direction kommer till Sverige någon gång under året? Och när isåfall? Du kan svara på twitter, följer dig där nämligen :) kram
Svar: Tack tack Lovisa! Vi pratade med Liam om det där och han svarade, inget datum men han sa när han tror de kommer igen. Kan tyvärr inte säga det! Sorry! Kram på dig!
Från Therese: Pussa eller krama duu nån?! Isåfall vem va bäst?!:) Heheh!:))) Och random fråga men vet du om nån i 1D har facebook?!:)
Svar: Jag pussade i hälsningen med Liam, Harry och Zayn. Men självklart kramade jag alla!! Och bäst kramar gav nog Louis, Niall eller Liam! Och nej, det jag vet så har killarna inte facebook!
Från Tanja: Asså jag får en sån här lycklig känsla av att bara läsa om eran träff och vad dom sagt till er och sånt så kan verkligen inte föreställa mig hur lycklig du är som har varit med om det på riktigt!! galet!! JAg undrar om du inte skulle kunna skriva mer detaljerat om killarna? :) Asså hur alla var som personer och hur dom var mot er, sina fans liksom osv! Och var dom lika snygga live??? :D haha!
Svar: Tog inte hela kommentaren, men tack för det du skrev!! :) Härligt att du blir glad, själv så är man lyckligare än någonsin! Jag har svarat på lite om vad vi pratade om innan så det får du läsa där! Men killarna som person... Gud vart ska man börja? De är lika underbara alla av dem! Niall är verkligen helt hyper! Han var som en liten duracellkanin! Sjukt underbar och pratglad och mest galen! Harry är skit söt och så underbar! Lika perfekt i verkligheten som på bilder! Emot mig var Louis den gamla vanliga Lou. Han var riktigt rolig och så skön! Han gav mig ett par skratt här och där. Helt sjukt underbar och bryr sig verkligen också. Vi tog en bild och sen så kollade jag på den, han kom fram bakom och sa: Oh look, it's perfect! Right babe? Så han är verkligen helt underbar. Men Liam är nog den som bryr sig lite extra om sina fans! Han kom fram och frågade om bilden blev bra, om jag hade fått allt signerat och brydde sig! Sen har vi Zayn. Emot mig var han så himla fin. Vi tog en bild som blev suddig och direkt sa han att vi skulle ta om den och han pratade ett bra tag med mig och han är bara en sån himla fin människa inifrån och ut. Och du! Killarna är så jääääävla snygga live!
Från Aanttoniaa: SHIT! Jag fangirlar så jävla mycket och det var inte ens jag som var där! OMG! Fick typ 13490394204928432 rysningar när jag såg videon. Skulle göra allt för att få uppleva det. Vilken dröm alltså! Hur var killarna? Hur kändes deras underbara kramar? (Kramade louis en gång, i min dröm omg ville inte vakna upp. Det var så jävla underbart!! Ja, jag vet, alla är sååå intresserade) Hur var det att vara så nära dom? Asså shit vilka frågor men jag.. jag vet inte omg. Jag är så jävla glad för din skull, det kanske du redan har märkt men skitsamma hahah, jag är glad att du vann för att du förtjänar det verkligen! Det är inte många som skulle dela med sig sådär men du gör det. Du är helt jävla underbar! Jag är verkligen glad för din skull. Du är en helt amazayn directioner :) Kraaam // Directioner från Sweeeden :D
Svar: Jag har nog faktiskt svarat på de flesta frågor redan i de övre frågorna! Men deras kramar är faktiskt helt underbara. Man vill inte släppa taget... Och alla killarna var som sagt helt fantastiska! Tusen miljoner tack Antonia! Alla förtjänade detta lika mycket men tack tack tack! Du verkar som en för himla fin människa du! Kram på dig!!!!
Från Emma: Jag har bara en liten fråga... Hur skriver man en bra motivering? Jag är en sånhär människa som har dålig fantasi och har oftast inget skäl till att få vinna tävlingar och sånt, men jag är ju en helt vanlig människa ändå haha.. Men ja, hur skriver man en bra motivering? Kram :)
Svar: Jag ska svara ärligt... Men jag har ingen aning faktiskt! När jag skrev denna motivering skrev jag bara direkt ifrån hjärtat och ingeting annat. Jag fokuserade på vad själva målet var och det var att motivera varför man var det ultimata svenska 1D fanet och så bara skrev jag det som kom till mig! Men forsätt att försöka! Kram!
Lite suddig bild på mig och Zayn.

Måndagen den 23 januari

Det började med att jag och Mirella vaknade vid 07.00 och duschade, gjorde oss i ordning, packade och sånt, ni vet. Vi åkte ner till lobbyn tillsammans med Matilda och Ida där vi sedan träffade Nina och Jael. Mathilda och Rebecka satt redan och åt frukost. Vi bestämde lite vad vi skulle göra under dagen. Sedan drog jag och Mirella på lite turist äventyr, medans de andra satt kvar på hotellet eller något. Jag och Mirella tog tunnelbanan till Westminster och såg Big Ben i zoom. Haha! Nu har jag sett den live så är jävligt nöjd. Vi kollade även runt på turist saker, såg London Eye, gick vidare till Trafalgar Square osv. Sen gick vi till tunnelbanan ännu en gång och fortsatte resan mot Milkshake City. Vi hade bestämt med Mathilda, Ida, Matilda, Rebecka, Mathilda och Sole att träffas där runt 12. Jag och Mirella kom lite sent men konstigt nog var vi först där. Då visste vi inte vad vi skulle göra utan försökte få tag i alla andra. Sen kom Mathilda och Sole som tur var. Vi gick in och försökte bestämma vilken shake man skulle välja. Precis när vi skulle beställa kom de andra. Jag beställde en Twix shake. Jag hade faktiskt inte så stora förväntningar på själva milkshaken, utan tänkte den skulle vara som precis vilken annan shake som helst men jag har insett hur fel jag hade. Milkshaken ifrån milkshake city är HEAVEN. Och jag har bara haft en. Så om jag ska till London snart igen så ska jag definitivt gå dit! Kanske få en stämpel nummer två i mitt häfte vi fick! Haha! Men jag, Mathilda, Rebecka och Mirella satt kvar där ett tag sen bestämde vi oss för att äta någonstans innan vi skulle hem. När vi var vid kensington igen så såg både jag och Mathilda ett sms från Nina där det stod att vårat flygplan blev inställt så vi hade två timmar extra att spendera i London. Vi gick till wagamamas och käkade mat där sedan försökte vi döda lite tid i kensington park. Sedan gick vi ännu och en sista gång till hotellet där vi träffade alla andra. Vi satte oss i bilarna tillbaka till flygplatsen. Sorgligt men sant. På flygplatsen hade vi däremot lite tid och döda. Jag och Mirella gick runt efter en skit snygg kille, in i olika affärer, försökte shoppa upp alla pund man hade kvar. Jag köpte upp mina pengar på Ed Sheerans album deluxe edition, godis och lemonad. Gaten öppnade sen och vi gick emot den. Senare därpå satt vi tyvärr på flygplanet på väg hem till kalla Sverige igen. När vi hamnade på Arlanda så tog vi en gruppbild, på åtta trötta men glada tjejer. Jag måste bara säga att denna resan kommer nog förbli den bästa resan jag någonsin har gjort. Jag spenderade resan med tre underbara gamla vänner även med fyra nya underbara vänner. Jag fick träffa mina små söta pojkar även gå på deras första turné. Jag fick åka till min drömstad London. Jag kunde inte ha föreställt mig denna resan bättre än så som de var. Hela upplevelsen var magisk och en resa jag sent kommer glömma.

Söndagen den 22 januari - del 2

Efter att killarna hade gått igen så kom en kameraman och filmade oss. Det var till deras turné DVD. Åh herregud om vi blir med på den! Haha, alla av oss var helt lost och speechless. Det blir spännande att veta om man är med eller inte och spännande att se! Men efter ett tag gick vi ut ifrån Hammersmith igen och det var nog en av världens bästa känslor och gå ut därifrån. Just saying. Men vi gick vidare till ett ställe och satt och liksom försökte fatta vad som hade hänt. Sen vid 19.00 var det insläpp och då gick vi tillbaka och köade. När vi väl var inne igen så ställde jag, Mathilda, Rebecka och Mirella oss i kön till "1D merch" och köpte det vi skulle ha. Jag plockade på mig en "tour t-shirt" och ett turné program. Det blir nog fina minnen tänkte jag, och se här, nu sitter jag här med mig lilla tröja! Vi hann också att se Matt och Ben (Harrys kusiner som jag och Mathilda är super kära i.. Haha!) Vi hittade våra platser, vi hittade även Sole och Mathilda som jag och Mathilda träffat förr. (Lite många Mathildor nu va?) Sen hittade vi några svenskar här, några svenskar där. Vi verkade faktiskt vara rätt många. Men några minuter efter så började Boyce Avenue uppträda som jag hade sett fram emot som tusan! Sen så var det nedräkning till One Direction. Konserten var magisk! Stämningen var underbar och så härlig! Skulle kunna göra vad som helst för att få återuppleva det. Det var mer än vad jag hade förväntat mig. Måste bara säga att det känns så jäkla awesome att jag har fått höra killarna sjunga live och beatboxa! Men som sagt, konserten var MAGISK. Efter konserten stack vi till tunnelbanan och kom sedan hem till hotellet. Där blev det att försöka få in allt man varit med om. Vi träffade killarna backstage, vi gick på konserten, vi hade det underbart. Det blev massa "kolla på bilder tid" och prat prat prat. Men efter ett tag somnade vi alla med ett leende på läpparna.

jag är glad

Jag måste bara få skriva av mig. Jag är så sjukt glad och lycklig. Jag ler ett riktigt leende för en gångs skull. Ingen, verkligen INGEN kan "bring me down" nu. Jag vill tacka Nina, Jael och alla andra på Sony Music som gjorde det möjligt för mig och mina vänner att träffa One Direction och gå på deras första turné. Det förändrade mitt liv på ett sånt sjukt bra och positivt sätt. Jag kan faktiskt säga att jag är glad utan att fejka det. Om jag kunde skulle jag åka till Sonys kontor och springa in till Nina och Jael och krama dem som aldrig förr just nu. Jag skulle aldrig mått såhär bra utan dem. Jag vill även säga tack till Mirella, Mathilda, Rebecka, Ida och Matilda för att de var så sjukt bra resesällskap. Kunde inte önskat mig någon/några andra. Efter detta vet jag att drömmar kan faktiskt bli sanna. Jag gjorde en "dare to dream" och se vart det ledde mig. Idag sitter jag här skriver om hur bra jag mår efter att fått min stora dröm i uppfyllelse. Jag fick träffa One Direction privat - backstage. Detta är en resa jag sent kommer glömma. Jag kommer se tillbaka på den 22 januari 2012 och komma ihåg det som en av de bästa dagarna i mitt liv. Den dagen då min dröm blev sann. Jag fick träffa bandet som fått mig att le sen 2010. Jag fick umgås med de finaste människorna på denna planet, inräknat alla som där även killarna. Jag kunde inte bli gladare eller lyckligare just nu. Så allt jag egentligen vill är att tacka alla som sagt att jag har förtjänat detta och alla fina människor som var inblandade i resan. TACK TACK TACK TACK för att ni fått mig att må såhär himla bra!

Söndagen den 22 januari - del 1

Söndag: Vi vaknade runt halv 6 på morgonen. Jag hade inte kunnat sova direkt mycket så jag var skittrött, men vi gjorde oss i ordning och satte oss i bilen som nu riktade sig mot Arlanda ännu en gång. Vi var framme exakt 06.50 då vi skulle träffas. Det första jag gjorde då var att krama om min saknade och älskade vän Mathilda som kom springandes emot mig. Efter det kramade jag Rebecka och hälsade självklart på alla andra. Vi började att dra oss direkt emot incheckningen och gaten. Någon halvtimme efter så satt vi på flyget. Sex nervösa tjejer med två super härliga "ledare". Vi kom fram till flygplatsen som planerat, och där stod två chaufförer som hämtade upp oss och körde oss till våran super härliga hotell! Efter det fick vi lite fri tid, jag och Mirella stannade på gatan är vi bodde och gick upp och ner på den. Vi bestämde med Mathilda och Rebecka att vi skulle träffas runt 14.00 och äta tillsammans på Nandos men så blev det inte för Nandos höll på att renoveras så vi stack tillbaka till hotellet och började fixa oss för vid 17.30 skulle vi samlas för att åka vidare till HMV Hammersmith Apollo där konserten och träffen var! När jag och Mirella var klara hämtade vi upp Becks och sprang över gatan till Starbucks. Där köpte vi mackor som blev våran middag. Själv åt jag inte upp hela min för mådde så dåligt. Förmodligen var jag så jäkla nervös. Men vi tog oss ner i lobbyn där vi tog en taxi och åkte vidare. Känslan i taxin var obeskrivlig. Har nog aldrig varit så nervös innan. När vi väl var framme så klev jag, Mirella och Rebecka ut från samma taxi och alla bara glodde. Jag vet inte varför men kul var det. Mathilda, Matilda, Ida och Nina kom någon minut därpå. Vi stod och väntade på någon som skulle släppa in oss i någon halvtimme, och under den tiden kan ni ju bara föreställa er alla tankar som flög i huvudet. Men vi blev insläppta av Ruby som jobbar med killarna i England. Vi fick gå förbi hela kön och in till "arenan". (Världens bästa känsla asså... haha!). När vi väl var inne gick vi oss vidare mot en trappa och vid den stod det "Vip lounge" och då visste man att det var på gång! När vi kom upp för trappan var det lite soffor och bord och sånt men där stannade vi i endast 2 minuter knappt. Vi fortsatte resan och gick upp för ännu en trappa och där fick vi ta av oss sakerna, ta fram allt vi ville ha signerat, förbereda oss lite smått. Och nu var nervositeten hög kan jag säga. Efter ett tag såg vi Paul genom dörren där vi stod och jag tror att vi alla blev lite i chock men hälsade på han och strax därefter såg vi Liam komma från dörröppningen. Det första som Mathilda gör är att skrika "Vas Happenin" och Liam svara skitglatt tillbaka samma sak. Sen var det massa krama alla killar, säga hej, signera saker, foton, prata. Det var sjukt kul. Det var som att komma närmre killarna på något sätt. Snackade lite med alla. Jag hade med min Forever Young bok med mig för jag hade inte Louis autograf i den men alla andras. Niall skulle precis signera men han såg sitt egna namn och skrattade hårt åt det, jag vet inte varför. Men sen kom Liam och signerade sedan skrattade han och sa sorry för han såg att han också redan hade signerat, så nu har jag Liams autograf x2 i den boken. Sen gick jag vidare mot Louis men han hade ingen penna så han började skrika "Pen, pen, pen, pen, pen, pen, pen!" hela tiden tills han fick en penna och signerade. Så ÄNTLIGEN har jag allas autografer i den boken. Det blev lite prat hit och lite prat dit med killarna. Niall undrade vart vi var ifrån så Mirella svarade Sweden och han blev så sjukt glad! Det var så sött! Men efter ett tag stod jag och försökte ta in allt men då ser jag Zayn gå mot Harry och tyckte upp han mot väggen och började "slicka/bita/nafsa" Harrys nacke... Jag stod där och bara whataaaaa? Medans Harry sa euw skämtsamt och torkade sig om nacken. Zarry is real. Jag säger det. Haha så nu är min nya favorit bromance Zarry. Men det blev gruppbilder och senare skulle killarna spela in något till en spansk tidning och spela in till NRJ! Killarna sa "Hi! We're One Direction." Typ 100 gånger sen skulle Louis snacka om detta med lägenheten och det. Det känns så sjukt att säga att jag har hört killarna säga "Hi! We're 1D" live. Efter det så skulle killarna gå igen. Men vi har en massa "inside jokes" som bara vi tjejer kommer förstå, och Niall + Liam. "What about our tour?!" "What have you eaten today?" "NOOOTHING!" Ja... Det finns en massa. Det var så sjukt kul och underbart att vara där och prata med killarna, komma de närmre.
Citerar Nina: "Brevid One Direction blir alla snygga. Killarna hjälper lixom till med sin skönhet."
Jag, Niall, Mathilda, Mirella, Liam, Matilda, Harry, Zayn, Louis, Ida och Rebecka.

Om ni vill veta något mer speciellt om killarna eller något så är det bara att kommentera! Del 2 kommer imorgon!

Lördagen den 21 januari

Hejsan. Tänkte berätta lite om resan nu så håll i er!
Allt började i lördags: Mamma, pappa och jag tog bilen till Stockholm och körde direkt till Arlanda där vi skulle möta upp Mirella. Det var första gången jag & M skulle träffas. Jag var sjukt spänd på allting. När vi väl var framme på Arlanda såg vi Mirella direkt och det blev ett "aww" moment. Vi tog och tillbaka till Stockholm city, hittade vart vi skulle bo osv. Direkt efter det så stack vi till staden för att träffa våran gemensamma vän Felicia. Och det var skit mys och trevligt. Vi letade väska till mig som jag kunde ha i London utan att något skulle bli stulet. Tillslut stack jag och Mirella hem igen och bara chillade. Vi bestämde oss för att gå ut och äta något. Vi hamnade på 7eleven med varsin macka (vilket vi förövrigt har levt på under dessa dagar...), vi köpte lite godis och drog oss hem ännu en gång. Min föräldrar kom hem sent sedan gick vi mot sängen nervösa och pirriga inför morgondagen. Allt jag kunde tänka på innan jag skulle sova var "Shit, jag träffar One Direction IMORGON".

Intervju?

Hejsan! Hemkommen från skolan för jag mådde så jävla illa. Men tror väl att det är för att jag är så sjukt trött fortfarande! Det var varit många nätter nu med lite sömn. Först över att jag var nervös för att träffa Mirella. Sen att vi skulle flyga till London dagen efter + träffa killarna, sen efter konserten och träffen med killarna, sen åka hem, och ja... Man kan säga att jag är utmattad efter allt som hänt! Men idag precis när jag kom hem från skolan ringde telefonen så sprang ju självklart och svarade. I min förvårning var det lokaltidningen! Jag blev intervjuad och lite. De frågade hur och när det hände. Om det var kul. Hur konserten var. Om Mirella och alla. Sen så ville de ha en bild på mig så frågade om jag kunde skicka iväg en eller två bilder istället. Det var helt okej så tjoho sa det, nu är två bilder inskickade och jag är med i tidningen på fredag! Jag vet inte om det är pinsamt eller mer roligt. Men det blir spännande. Kommer självklart ta kort på tidningen när jag får den sen så kommer jag klippa ut artiklen och rama in! Haha! :) Bilderna jag skickade in var gruppbilden och en bild på mig och Harry, sedan kommer jag skriva om London, träffen och konserten ikväll!

I'M BACK

Hejsan alla söta! Nu har jag förmodligen förlorat en jävla massa läsare men jag bryr mig inte för jag har levt livet! Haft "the time of my life" typ! Och sorry för min fetto arm på bilden med Louuu men den är beskärd nu! Jag ska skriva allt jag kan om vad som hände och hur det gick till när jag får tid och orkar rättare sagt. Det har varit så magiskt. En dröm som blev sann verkligen. Vi fick massa inside jokes med killarna, spenderade underbar tid med dom och gick på konserten. Så sjukt overkligt. Men som sagt, ni får nöja er med denna bild än så länge;

resfeber

Jag har resfeber... Fyfan vad dåligt jag mår. Gaaah! Känns som att jag tuppar av vilken minut som helst. Eller att jag kommer spy... Gud. Varför är jag så nervös?????? Kanske för att jag åker utan föräldrarna för första gången? Kanske för jag ska träffa One Direction / Mirella? VAD ÄR DET? Ska nog bara slappa kvällen ut med bästa vän och sedan packa i lugn och ro. Vill inte bli super stressad heller så... Åh. Ikväll måste jag även ha ögonen på tvn (ni vet vad jag menar)! Ska nog börja skriva min packningslista och sedan vila och vänta in bästisen sen kan vi packa tillsammans. Perfekt! Håll tummarna nu att min lilla resfeber period går över snart! Eller går över NU typ. Vi ses senare, kanske gör en twitcam. Vem vet? Cya.

Har aldrig....

Jag har aldrig längtat efter en helg såhär mycket som jag gör just nu! Blir galen snart! Samt har min resfeber kommit fram. Jag mår illa 24/7! OCH JAG HAR INTE BÖRJAT PACKA ÄNNU. Känner faktiskt stressan krypa fram lite. Jag har inte heller någon aning om vad jag faktiskt ska ha på mig när jag ska gå på konserten eller träffen! Herregud. Dags att skriva en packnings lista? Sedan påbörja allt som behöver vara klart tills imorgon kväll! Japp, så får min kväll se ut. Det jag vet att jag ska ha med mig är iallafall min Forever Young bok. Alla killarna utom Louis har signerat den och vill verkligen få den fulländad med Louis autograf! Haha! Tror däremot att jag inte ska ha med Dare To Dream, känns som lite mycket. Ska kanske ha med en cd-skiva? Jadu, jag har ingen aning vad jag ska ha med eller vad jag inte ska ha med mig. Wow! Nu är jag stressad helt plötsligt... Ska springa mot duschen nu, sedan fixa en liten packnings lista och sen är det väl bara att påbörja packningen! Puss!

Jag älskar dig, bästa vän.


Tror det nyss slog mig....

Jag åker till Stockholm om fyra, FYRA, dagar och träffar Mirella. VI åker till LONDON om fem dagar. Det är så sjukt! Kan inte fatta att detta faktiskt händer... Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig på träffen/konserten, mamma har växlar pengar åt mig och jag ska hämta passet på torsdag! Det är så planerat och klart. Eller, all den fria tiden vi får har vi inte planerat... Vi kör väl lite spontant. Men nu sitter jag och är så grymt taggad, nervös, glad, "panikar " lite och känner hur hjärtat slår fortare varje gång jag tänker på att detta häner. Men det slog mig nu. Jag ska faktiskt åka.

before i die 7


En vecka!

Vid denna tid om en vecka kommer jag vara på Arlanda och hämta Mirella! Vi kommer träffas för första gången! Efter 4 år. Så jävla galet! Jag är så grymt taggad just nu så ni har ingen aning. Jag och Mirella ska springa i Stockholm city, förhoppningsvis möta upp Felicia! Åh, det kommer bli så bra. Igår fick vi även ett mail från Nina / Sony Music. Det var typ ett schema. Vi kommer ha massvis med fri tid i London så vi kan känna på "Londonfeelingen". Så underbart! Jag ska äntligen få se min kära Big Ben. HAHA! Sen testa på en milkshake på milkshakecity. Äta på Nandos som Niall säger är så jävla gott. Sen ska vi även träffa killarna innan konserten. TACK GUD. Annars vet jag inte hur jag skulle sett ut. Haha! Liksom mascara över hela ansiktet och skit svettig/varm... Nja, väldigt tacksam över att vi ska träffa killarna innan. Då kommer jag iallafall se lite normal ut. Eller? Asså gud. Men schemat. Jag fattar att många av er kommer vilja veta hur schemat är upplagt så gör en liten version av det här på bloggen. Så ni får lite uppfattning om hur det är:
1. Vi ska träffas på Arlanda tidigt på söndagsmorgonen, sen åker vi vidare mot London.
2. När vi kommer till London kommer två bilar hämta upp oss och köra oss till hotellet i Kensington. Sen tar vi en sväng i London city och gör lite spännande saker. Vi har sedan fått en tid att passa och då ska vi vara klara på hotellet den tiden. Sen åker vi till träffen med killarna!! Efteråt blir det konserten sen åker vi hem till hotellet tillsammans.
3. Hela måndagen är att vi får känna på London. Göra vad vi vill. Vi har bara en tid att passa då vi ska vara tillbaka på hotellet. För vid den tid hämtar två bilar upp oss och kör oss till flygplatsen.
4. Resan slutar igen vid Arlanda i Stockholm.
Sen finns det ett par fler punkter Nina har skrivit men de är mer bara för oss som vunnit. :)
FÖRSTÅR NI HUR TAGGAD JAG ÄR PÅ DETTA?
7 DAGAR KVAR TILL MIRELLA. 8 DAGAR KVAR TILL LONDON.


tio enkla dagar kvar

Jag vet inte ens hur jag ska börja. Jag finner inga ord längre för hur taggad jag är. Och nervös. Det är nästa vecka! Jag åker nästa vecka! Så sjukt! Jag har som sagt inga ord. Vet inte vad jag ska skriva här direkt. Det är bara 10 dagar kvar! Galet!

before i die 6


12 dagar kvar...

Det är MINDRE än två veckor tills jag träffar One Direction! Åhhh känslan jag har just nu alltså. Den är sjuk! Är så nervös! Men kläderna är väl fixade som sagt, passet är på plats, pengarna är på gång! Hotell, konsert, möte med killarna och resa bokat. Detta händer faktiskt! Jag är så redo för allt! Resfebern är borta för tillfället och jag vill åka nu! Jag har redan lämnat in min ledighetslapp till skolan. Jag är mer än redo på detta! Tänk när man sitter på flygplanet påväg till London. Samma dag som jag sitter på planet så ska jag TRÄFFA One Direction. Samma dag så ska jag till LONDON. Samma dag ska jag gå på ONE DIRECTIONS KONSERT. Det är helt sjukt att tänka så! Jag dör redan nu, hur ska det bli dagen innan? Sen är det ju bara 11 dagar kvar tills jag träffar Mirella! Gosh! Jag är så uppspelt just nu! Skriker verkligen snart! Vilken sekund som helst. Ska gå och bara vara glad nu. Vi hörs!
Här är lite bilder på hur HMV Hammersmith Apollo ser ut och där kommer jag sitta om mindre än två veckor!
Jag bloggade om hotellet vi skulle bo på i ett inlägg tidigare, så om ni vill läsa om det så kan ni tycka här.

Grattis världens bästa vän!

Nu är du äntligen 18! Nu kan du gå på krogen och röja, vänta på mig som kommer i November! Ta ditt körkort!!! Jag älskar dig Alice och hoppas du får en underbar dag, vi ses även ikväll! Wow, min lilla fis till bästis är 18! Så sjukt! men GRATTIS ALICE!!
Jag & Alice har inga normala bilder på oss två tillsammans så dessa får duga. Jag älskar dig din skit.

Inte långt kvar nu...

Snart åker jag till London. En av mina drömstäder. Men jag har fått ett par frågor om vart vi ska bo osv. Vi har fått reda på att hotellet heter Royal Garden Hotel. Det ligger i centrala London, i Kensington. Det är femstjärnigt och One Direction, Cher Lloyd, Justin Bieber är några som har bott där! Jag ser fram emot det sjukt mycket! Kommer nog spendera mer tid på hotellet än ute på gatorna... Haha! När jag endån är inne på "gatorna" så utanför hotellet ligger starbucks och en massa affärer! Perfekt.

before i die 5


dare to believe

Snart åker jag. Snart åker vi till London. Jag är så sjukt nervös redan nu! Vad ska man säga när man träffar killarna? Vad ska man göra? Börjar även få lite resfeber tror jag. Men är så sjukt spänd på allt! Det kommer nog bli en resa jag alltid kommer minnas. Jag är så glad att just jag vann. Inser hur lyckligt lottad jag är. 1 utav 3000. Jag vann. Jag har kanske tur iallafall? Men gud, jag är så glad!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus